Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI: Dezbatere „Orașe Magnet – cazul Alba Iulia”. Studiu realizat de experții Băncii Mondiale

Publicat

22050097_1847080368654997_8855628237891980174_n Marți, la Alba Iulia va prezentat un studiu realizat de experţi ai Băncii Mondiale, în care a fost analizat cazul reşedinţei judeţului Alba, în contextul atragerii populaţiei migrante şi navetiştilor.

Dezbaterea „Oraşe Magnet – cazul Alba Iulia” aduce în atenţie şi recomandări pentru creşterea atractivităţii şi competitivităţii oraşelor secundare, potrivit reprezentanţilor primăriei.

Evenimentul va fi moderat de Marcel Ionescu Heroiu și Marius Cristea, în calitate de specialişti seniori ai Băncii Mondiale în dezvoltare urbană şi regională.

Are ca temă o imagine de ansamblu a dezvoltării socio-economice a României din ultimii 17 ani, a factorilor care au generat sau dimpotrivă au împedicat dezvoltarea unei urbe, dar și principalele constatări și propuneri ale studiului referitor la Municipiul Alba Iulia.

Lucrarea este prima de acest gen care vizează în mod direct tiparele de migrație și navetă, fiind destinată atât factorilor de decizie din sectorul public cât și reprezentanților sectorului privat.

Evenimentul se desfăşoară marţi, 3 octombrie, de la ora 10.00, la sala de ședințe a Consiliului Local de pe strada Bucovinei, nr. 6.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax