Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Exponatul lunii august la Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia. A fost prezentată o diplomă de erou al Bătăliei de la Mărășești

Publicat

20170801_101933 Marți de la ora 11.00, la Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia a fost vernisat exponatul lunii august, Diplomă de erou al Bătăliei de la Mărășești. Exponatul lunii august propus de muzeul albaiulian este o diplomă eliberată pentru unul dintre cei peste 15.000 de soldați români morți sau dați dispăruți în Bătălia de la Mărășești.

Manifestarea marchează și împlinirea în luna august a 100 de ani de la această bătălie, considerată drept cea mai importantă operațiune militară a României în timpul Primului Război Mondial. Exponatul lunii prilejuiește astfel una dintre nenumăratele povești care au marcat sau au transformat destinul României moderne.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Direcţia Judeţeană pentru Cultură Alba şi Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax