Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI: Gala doamnelor de succes, la Sebeş. Eveniment de Ziua Femeii, moderat de Andreea Marin şi recital Direcţia 5

Publicat

Ziua Femeii va fi sărbătorită, la Sebeş, printr-o gală dedicată doamnelor, găzduită de Centrul Cultural „Lucian Blaga”, marți, 12 martie, începând cu ora 18.00.

Evenimentul se află la cea de-a treia ediţie şi îşi propune să sărbătorească doamnele Sebeşului care au excelat în diverse domenii de activitate: educaţie, sănătate, antreprenoriat, voluntariat și nu numai, femei care sunt recunoscute de întreaga comunitate ca modele de viață.

Gala va fi moderată de Andreea Marin, ambasadoare a carității, ambasador UNICEF și o susținătoare recunoscută a campaniilor naționale dedicate femeilor. Seara se va încheia cu un recital special oferit de Direcția 5.

gala_doamnelor_succes

În foaierul Centrului Cultural „Lucian Blaga” va putea fi admirată o colecție unică de „bijuterii de poveste” realizate cu o măiestrie unică de doamna Victoria Geutskens.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeş prin Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

Prețul biletului este de 10 lei. Accesul doamnelor și domnișoarelor este gratuit și se realizează pe bază de invitație, care poate fi procurată de la Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

Vă invităm, cu drag, dragi doamne şi domnişoare, pentru a sărbători împreună feminitatea, într-un spectacol pe care vi-l oferim în dar!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax