Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI începe VACCINAREA ANTIGRIPALĂ în ALBA. Peste 7000 de doze vor fi distribuite în această săptămână medicilor de familie

Publicat

vaccin De marți, 2 decembrie, va începe vaccinarea antigripală în judeţul Alba, prin intermediul cabinetelor medicilor de familie. DSP a primit o primă tranșă de 7.420 de doze de vaccin şi le vor distribui până vineri medicilor.

”La nivelul județului Alba au fost repartizate într-o primă tranșă un număr de 7.420 de doze de vaccin antigripal. Vaccinarea antigripală va începe efectiv din data de 2 decembrie prin cabinetele medicilor de familie. Vor fi vaccinate grupele la risc”, a precizat purtătoarea de cuvânt a DSP Alba, Cristina Galoș.

Vaccinul se va acorda pe criteriul de grupe populaționale la risc, respectiv copii, persoane peste 65 de ani, cei care lucrează în mediul sanitar și cei care sunt în evidență cu boli cronice.

”Vaccinarea antigripală este singura metodă de apărare specifică împotriva bolilor respiratorii și în special a gripei. Este foarte important să ne fie administrat acest vaccin pentru că ne ferește în sezonul rece de complicații ale gripei sau altor afecțiuni respiratorii”, a mai declarat Cristina Galoș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax