Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Întâlnirea tinerilor creştini din oraşul Zlatna. Te-deum, ateliere de dezvoltare personală şi prezentare de tradiţii

Publicat

20151114_111257 Grupul de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia în parteneriat cu parohiile din Zlatna şi Grupul Şcolar „Corneliu Medrea” organizează o întâlnire a tinerilor creştini.

Acţiunea se desfăşoară marţi, 5 iulie şi începe, de la ora 10.00, cu o slujbă de Te-deum urmată de prelegerea „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte!” susţinută de etnograful Petruţa Pop, la biserica Parohiei Zlatna 1.

După acest moment, tinerii participanţii se vor deplasa la Grupul Şcolar „Corneliu Medrea” unde vor fi antrenaţi, de către animatori socio-educativi, să cunoască educaţia non-formală în cadrul unor ateliere de dezvoltare personală. Aceste ateliere au în vedere un proces de îmbunătăţire a propriei persoane: începând cu mişcarea, relaţionarea, socializarea, dragostea, comunicarea, creativitatea.

După atelierele de animaţie, programul va continua cu un moment artistic al tinerilor şi cu masa de prânz. Acţiunea destinată tinerilor din zona Zlatna se bucură de susţinerea financiară a Consiliului local şi a Primăriei oraşului Zlatna.

Activitatea face parte din planul de lucru al Grupului de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia şi se încadrează în activităţile ce se desfăşoară în toată ţara, în anul 2016, anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax