Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE MIERCURI: Întreruperi în alimentarea cu APĂ POTABILĂ în mai multe localități din județul Alba. LISTA

Apa, robinet

Publicat

În vederea efectuării unor lucrări necesare decuplarii aducțiunii de apă potabilă (FIR II Dn 1000 mm), pe podul de peste râul Mureș zona Partoș Alba, Apa CTTA SA Alba anunță că în data de 11 iulie, începând cu ora 00.00, va întrerupe furnizarea apei potabile în următoarele localități: Oarda de Sus, Ciugud, Berghin,Ohaba, Sântimbru(Totoi, Dumitra),  Cricau, Ighiu, com Galda, Mihalț (Obreja), Bucerdea Grânoasa, Cistei, com. Craciunelu de Jos, Radești, Sâncel, Șona,Valea Lunga, Miraslau, Unirea, Noslac, orașul Ocna Mureș.

UPDATE: Având în vedere situația meteorologică (codul portocaliu de ploaie) reprezentanții Apa CTTA Alba anunță că lucrările programate pentru marți, 10 iulie, începând cu ora 0.00, se amână cu 24 de ore. 

Din cauza lucrărilor deosebit de complexe estimam durata intreruperii la circa 40 de ore, fapt care ar putea afecta rezervele de apa existente în rezervoarele și altor localități.

La reluarea furnizării pot aparea local depașiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiți să procedam la purjarea apei (spalari locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să foloseasca apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate