Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marți: La Alba Iulia vor începe lucrări de executare a marcajelor rutiere. Zonele vizate

Publicat

Începând cu data de 7 iunie vor începe în Alba Iulia lucrările de executare a marcajelor rutiere. Potrivit viceprimarului Marius Filimon, vor fi realizate marcaje transversale, longitudinale, treceri de pietoni în culorile alb și roșu, stații de bus, taxi și diverse alte marcaje de semnalizare rutieră. Unde este necesar se vor șterge vechile marcaje prin frezare mecanică sau alte procedee mecanice.

„În această primă etapă se vor realiza marcaje pe străzile Regimentul V Vânători, Ferdinand I, Take Ionescu, 1 Decembrie 1918, Încoronării, Horea, Calea Moților.

Vor fi realizați peste 7.300 de metri liniari cu vopsea pe bază de solvent, cu microbile reflectorizante, grosimea stratului fiind de 600 µm.

Pentru următoarele zile solicităm înțelegere din partea conducătorilor auto dar aceste lucrări sunt importante pentru siguranța traficului, având rolul de a organiza circulația, de avertiza și îndruma participanții la trafic”, a scris viceprimarul Marius Filimon, pe pagina de Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    luni, 06.06.2022 at 12:18

    Sa speram ca nu vor utiliza tot vopsea ieftina care se spala la prima furtuna… adica niste solutii de cea mai proasta calitate. Avem standarde in caietele de sarcini? Probabil ca nu! Noi nici nu stim ce trebuie sa punem pe asfalt ca sa nu se stearga.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate