Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Lumini! Cameră! Publicitate!”: Proiecții de spoturi publicitare, pe categorii, la Casa de Cultură a Studenților

Publicat

Pentru al doilea an consecutiv, albaiulienii au ocazia să se pună la curent cu cele mai noi și mai interesante, dar și cele mai „piperate” reclame, la „Lumini! Cameră! Publicitate!”. Evenimentul este organizat de studenții de la „Cercul de Marketing” din Universitatea „1 decembrie 1918” și  va avea loc marți, 11 decembrie, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18.00. Invitații speciali ai serii sunt băieții din trupa de stand-up comedy „Aristocrații”.

„Lumini! Cameră! Publicitate!” îşi propune să ofere publicului larg ocazia de a lua contact cu lumea publicităţii într-un mod consacrat de spectacole cum ar fi cele imaginate de Jean-Marie Boursicot, prin deja celebrul eveniment din marile orașe ale României și ale lumii, „Noaptea devoratorilor de publicitate”.

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a aproape 3 ore şi jumătate, în care vor fi difuzate 4 calupuri publicitare structurate pe diferite teme interesante şi atrăgătoare. De asemenea, vor avea loc concursuri cu premii.

Seara îi va avea ca invitați speciali pe Raul și Traian din trupa de stand-up comedy „Aristocrații”, dar și multe alte surprize. Iar distracția va continua în clubul Le Papion din Alba Iulia începând cu ora 22:00.

Din program:

–> Animale;

–> Food & Drinks;

–> Emotional;

–> Topuri.

Timp de 4 ani, „Cercul de Marketing” a devenit un grup strâns, format din studenţii Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, pasionaţi de Marketing, și care datorită succesului primei ediții a evenimentului, au decis să răsplătească publicul din Alba Iulia cu cea de-a doua ediție.

„Pe această cale le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri pentru sprijinul acordat. Vă aşteptăm în număr cât mai mare, să ne sustineţi, criticaţi şi să vă bucuraţi de spectacol !”, au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax