Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: „Magia aurului. De la antic la modern. Atelier de bijuterie Victoria Geutskens”. Podoabe din aur de 24k, expuse la Sala Unirii din Alba Iulia

Publicat

1 Sala Unirii din Alba Iulia va găzdui în perioada 28 iunie – 24 iulie o inedită expoziție intitulată „Magia aurului. De la antic la modern. Atelier de bijuterie Victoria Geutskens”.

Cu această ocazie vor fi expuse 13 piese din aur care se remarcă atât prin spectaculozitatea designului, dar mai ales calitatea aurului folosit. Este vorba de aur de 24k, având o puritate de 999/1000, lucru care conferă pieselor expuse o valoare extraordinară. De fapt, este pentru prima dată în Europa când podoabe de aur de o asemenea puritate sunt expuse în public.

Vernisajul expoziției va avea loc marți, 28 iunie, în Sala Unirii de la ora 18.00.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax