Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

MARȚI: Meciul dintre România și Olanda va putea fi văzut pe un ecran uriaș, în Piața Cetății din Alba Iulia

Publicat

Meciul dintre România și Olanda va putea fi văzut pe un ecran uriaș, în Piața Cetății din Alba Iulia. Albaiulienii sunt invitați de Primărie pe 2 iulie, de la ora 19:00, în Piața Cetății din Alba Iulia, pentru a vedea pe un ecran uriaș meciul dintre România și Olanda, în optimile Euro 2024. 

„Marți, Alba Iulia se adună, inimă lângă inimă, toți în galben, în Piața Cetății să strige, să cânte, să aplaude și să se bucure pentru căpitanul nostru Nicușor Stanciu și băieții din Generația De Suflet.

Cea mai mare performanță a României din ultimii 24 de ani se vede live, pe cel mai mare ecran din oraș, în Piața Cetății, ecran care va rămâne montat până la finalul Campionatului European de Fotbal.

Hai România! Forța Echipa națională de fotbal a României!”, a scris primarul Gabriel Pleșa, vineri, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Tara lui Papura Voda

    vineri, 28.06.2024 at 16:38

    Va da-ti seama ce tembeli avem in primarie daca pana acum, la 3 meciuri ale nationalei si avand 2 jucatori din judet in primul 11, n-au fost capabili sa amplaseze acest ecran.
    S-au gandit sa faca asta acum, la (cel mai probabil) ultimul meci al nationalei si cireasa de pe tort: lasa ecranul pana la finalul campionatului european.

  2. gelu stoian

    vineri, 28.06.2024 at 18:52

    Asa este : 99% ca echipa olandeza va invinge pe cea a Romaniei !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax