Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI: „Moda dintotdeauna”. Expoziţie prezentată de elevi de la profil Design vestimentar Colegiul ,,Apulum” Alba Iulia

Publicat

colegiul tehnic apulum alba iulia

Elevi de la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia vor prezenta marţi, de la ora 11.00, la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, expoziția de artă „Moda dintotdeauna”.

Lucrările expuse sunt realizate de către elevii claselor a IX-a B și a XI-a C, profil design vestimentar, coordonați de profesoara Lucia Conțan de la Colegiul Tehnic ,,Apulum” din Alba Iulia.

Vernisajul expoziției ,,Moda dintotdeauna” va fi urmat de momente de lectură interactivă întreținută de bibliotecare și elevi, care vor lectura pagini de poezie românească dedicate femeii. În finalul manifestării va fi prezentată expoziția de carte intitulată ,,Modă. Fashion. Design”, expoziție ce va cuprinde peste 20 de cărți tematice aflate în colecțiile bibliotecii.

Pe tot parcursul lunii martie, cititorii care vor trece pragul bibliotecii vor putea admira lucrările elevilor și vor primi din partea bibliotecarelor răvașe cu poezii dedicate femeii, în semn de respect pentru cei care au scris și pentru cei care citesc acest gen literar.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Colegiul Tehnic ,,Apulum” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax