Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Peste 40 de tineri și studenți vor participa la dezbaterea „Tinerii Europei”, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Publicat

Cu ocazia „Săptămânii Naționale a Tineretului”, Casa de Cultură a Studenților organizează marți 6 mai 2014, începând cu ora 14:00, în Sala Amfiteatru, dezbaterea pe tema „Tinerii Europei” – Șansele Tinerilor în Uniunea Europeană de Astăzi și Workshop-ul „Voluntariat și Antreprenoriat pentru Tineri”.

La eveniment sunt așteptați să participe peste 40 de tineri și studenți din Alba Iulia. Dezbaterea și workshop-ul vor fi susținute de prof. Ionela Gavrilă-Paven de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Dezbaterea „Tinerii Europei” – Șansele Tinerilor în Uniunea Europeană de Astăzi și Workshop-ul „Voluntariat și Antreprenoriat pentru Tineri” se află în acest an la cea de-a doua ediție în Alba Iulia și sunt organizate cu sprijinul Fundației Comunitare Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax