Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Prima petrecere din noul an universitar în Club Stage. Începe „stagiunea” distracției studențești în Alba Iulia

Publicat

Student-Party-07-Octombrie-Stage Marți, 7 octombrie, studenții și nu numai sunt așteptați de la ora 23.00 să strige „prezent” la „Student party” în Club Stage. Cu această ocazie se deschide și sezonul petrecerilor studențești în cel mai mare club din Alba Iulia, cu oferte pentru buzunarul tinerilor.

Intrarea este liberă, pentru toți cei care vor să sărbătorească începerea noului an universitar în Stage. Nu trebuie să vii cu pix și caiet, pentru notițe, este suficient să îți aduci prietenii și „cheful” de distracție.

Peste trei zile, în Club Stage se țin „cursuri” de dans și bună dispoziție la primul „Student party”. Boboci sau veterani ai petrecerilor de acest gen, marți toți trebuie să strige „prezent” la strigarea „catalogului” în cel mai mare club din Alba Iulia.

Cu această ocazie se redeschide sezonul de petreceri pentru studenții din Alba Iulia.  Iar dacă este o petrecere dedicată studenților, Stage s-a gândit să își întâmpine invitații cu oferte speciale, pe măsura buzunarului de student.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax