Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Principele Nicolae al României, în vizită la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia

Publicat

click.ro

Principele Nicolae al României va participa marți, 12 iunie, la o serie de manifestări artistice organizate de Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia. Vernisaj de pictură cu tema casei regale, dansuri populare și alte manifestări artistice vor fi prezentate de elevii școlii cu ocazia vizitei prințului.

Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia, condusă de prof. Elena Ignat, va organiza marți, 12 iunie, de la ora 10.00, un eveniment festiv cu prilejul vizitei Prințului Nicolae al României în această instituție școlară. Acest eveniment se înscrie, alături de alte activități, în seria manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri.

Elevii și dascălii școlii au onoarea de a-l primi în mijlocul lor pe nepotul Regelui Mihai, care a răspuns invitației de a vizita Școala „Avram Iancu”. Cu această ocazie, Prințul Nicolae va avea o întâlnire cu elevii și cu cadrele didactice, va vizita sălile de clasă, apoi va lua parte la spectacolul susținut de ansamblul de dansuri populare (clasa a IV-a A), de corul „Prietenia” al ciclului primar și de corul claselor V-VIII.

Evenimentul va include vernisajul expoziției de pictură a elevei Romina Semprini din clasa a VI-a C, o expoziție cu lucrări ale elevilor pe tema „Casa Regală în viziunea copiilor”, precum și o prezentare de carte susținută de Maria Ileană, în prezent absolventă de liceu, care și-a făcut debutul literar ca elevă a Școlii „Avram Iancu”.

De asemenea, la acest eveniment sunt invitați să participe și câștigătorii concursului „Un rege, o regină” organizat de ANRM, care au fost premiați de Casa Regală în cadrul unei festivități desfășurate la București, în anul 2014, elevi care au reprezentat cu mândrie Școala „Avram Iancu” la această festivitate.

Vizita se va încheia cu o sesiune de autografe din partea distinsului oaspete tuturor celor care doresc să păstreze o amintire frumoasă a acestui eveniment pe filele cărții „Drumul spre casă”, transmit reprezentanţii şcolii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax