Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI: Punct de informare preventivă organizat de ISU Alba, la complexul comercial Alba Mall. Activităţi interactive cu cetăţenii

Publicat

pompier

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba organizează marţi, 25 februarie, cu ocazia Zilei Naţionale a Protecţiei Civile, un punct de informare preventivă la Alba Mall.          

Începând cu ora 16.30, personalul din cadrul Inspecţiei de Prevenire a I.S.U. „Unirea” al judeţului Alba va distribui pliante, broşuri, flyere şi afişe cuprinzând măsuri de prevenire specifice diferitelor tipuri de situaţii de urgenţă.

De asemenea, pompieri, medici şi paramedici ce încadrează echipajele SMURD vor desfăşura activităţi interactive cu cetăţenii.

Această activitate se adresează tuturor cetăţenilor care vor vizita punctul de informare, pentru a le oferi modalităţi de comportare înainte, în timpul şi după producerea situaţiilor de urgenţă.

La nivel naţional, în 28 februarie, se sărbătoreşte Ziua Protecţiei Civile în România.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax