Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

MARȚI: Se întrerupe furnizarea apei potabile în 12 localități din Alba. Lucrări de relocare a rețelei pe Autostrada Sebeș-Turda

lucrari apa

Publicat

APA CTTA anunță că de marți seara se întrerupe furnizarea apei potabile în 12 localități din județul Alba din cauza unor operațiuni de relocare a aducțiunii de apă în zona Galda, din cauza lucrărilor la Autostrada Sebeș-Turda.

”Din cauza lucrărilor la Autostrada Sebeș-Turda ( tronson II), SC APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că, în data de 29 septembrie, începând cu ora 22.00, se va efectua relocarea aducțiunii de apă DN 600 si DN 300, în zona SP Galda, fapt pentru care suntem nevoiti să întrerupem furnizarea apei potabile în urmatoarele localități:

Teiuș, Stremț, Geoagiu, Geomal, Beldiu, Gârbova de Jos, com. Rădești, Miraslău, Decea, com Unirea, Noșlac, orașul Ocna Mureș.

Din cauza lucrărilor deosebit de complexe, estimăm durata întreruperii la cca. 40 de ore, fapt care ar putea afecta si rezervele de apă existente in rezervoarele altor localități.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), pînă la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai in scopuri menajere”, anunță APA CTTA.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar pot fi semnalate la Dispeceratul Alba Iulia, la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate