Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI seara la „Jocuri de putere” pe Realitatea TV: Cât de sigură este România în faţa ameninţărilor teroriste?

Publicat

jocuri de putere rares bogdan Marți seara de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan pe Realitatea TV, sunteţi invitaţi să urmăriţi dezbateri legate de cele mai importante subiecte ale momentului.

Ora 21.00: Cât de sigură este România în faţa ameninţărilor teroriste? Totul despre românul mort în infernul de la Nisa. Dezvăluiri despre jurnaliștii români plătiți de puciștii turci. Noi detalii despre conspirația secolului: cine și-a vârât coada între SUA și Turcia?

Zilele care schimbă harta omenirii şi relansează meciul global. Cine profită de pe urma haosului din Turcia? Cine a semănat haosul? Adevărul despre clericul acuzat de Erdogan că a organizat puciul. De ce nu este extrădat Gulen?

Cei mai buni specialişti continuă decriptarea misterului de la Istanbul. Cu cine joacă Erdogan? Cele mai mari armate ale lumii, cu mâna pe trăgaci: Cine este ţinta? Cu cine joacă Europa? Câte tabere sunt în Uniunea Europeană?

În această seară vei auzi ce nu s-a rostit până acum decât în şoaptă: Cine vrea să rupă gâtul Americii în semn de răzbunare? Relevanţa unei cronologii care începe cu sosirea primilor refugiaţi în UE. Legătura dintre exodul din Orient şi ruptura SUA. Turcia, explicată de Hary Bucur Marcu, Ştefan Popescu, Cristian Unteanu în direct de la Bruxelles şi Ionuţ Cojocaru, cel mai bun turcolog român, în direct de la Roma.

Între orele 23.00 – 00.30: România în faţa unei decizii fără precedent! Vom fi siliţi să acceptăm căsătoriile gay? Până unde merge „politically correct”? Românul şi americanul care cer CCR să le fie cunoscută căsătoria oficiată în Belgia. Curtea Constituţională a României, în faţa unei decizii care poate schimba definitiv naţiunea! Ascultaţi argumentele părintelui Necula de la Sibiu şi depurtatul Remus Cernea. Dezbatere de foc.

Totul astă-seară la „Jocuri de Putere”, o emisiune marca „Rareş Bogdan” pe Realitatea TV.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adriana Miut

    miercuri, 20.07.2016 at 00:49

    Chiar toti au ramas cu mintea blocata in evul mediu? Unii se nasc cu mai multe degete ori cu mai putine, se nasc altii muti sau surzi… acesti oameni se nasc cu alte necesitati sexuale. D-l cu drapelul in piept nu stie ca in randul preotilor din toate timpurile se practica homosexualitatea? Dar in ce categorie intra o mama care la 40ani a devenit celibatara, ea impreuna cu copilul formeaza sau nu o familie? Exista cupluri care traiesc toata viata fara a fi casatoriti si au copii; acestia formeaza o familie sau nu? Intelectualii din platou chiar sunt atat de inapoiati incat sa nu accepta ca unii indivizi se nasc cu o alta optiune sexuala?
    Cum sa poata fi schimbata Constitutia! Un respectat si inteligent magistrat mi-a spus ca nu se poate modifica Constitutia sub nici o forma. Asta ca raspuns la sugestia mea de a fi schimbat sistemul de justitie dupa modelul american, cel bazat pe Curtea cu Juri ca sa nu mai scape toti cei care fura la nivel inalt si sa evitam judecatorii corupti, coruptibili, santajabili. Acest magistrat mi-a spus ca asta nu se poate pentru ca in constitutie scrie altceva. Acum poate preotimea putere sa schimbe Constitutia ci magistratii nu pot/ A ajuns societatea sa fie la cheremul preotimii corupte ori 3 milioane de romani pot sa ia decizii in numele a peste18 milioane?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax