Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI seara la “Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Cum s-a retrocedat România, bucată cu bucată şi “Efectul Neaga” asupra infrastructurii

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi îţi arată surprizele uriaşe din sondajele de opinie care provoacă frisoane actorilor actualului sistem politic.

Ce-şi doresc românii? Cum ar rezolva ei criza morală profundă şi reforma partidelor?

De asemenea, vei descoperi caracatiţa care a falsificat acte din dosarele ANRP pentru a plăti clientelei politice 3 miliarde de euro din banii tăi. Cine va opri samsarii care au furat România, bucată cu bucată şi cum se poate repara încă o nedreptate istorică? Cum pot fi recuperaţi banii?

“Efectul Neaga” asupra infrastructurii din România. Va exista un efect şi în Justiţie? Va plăti şi Victor Ponta pentru autostrada electorală după demiterea şefului CNADNR sau se vor scobi prin buzunarele şi-aşa subţiri tot românii, ca să achite factura de peste 100 de milioane de euro?

Cine va fi arestat pentru autostrada surpată? La cine a ajuns ancheta DNA?

Iar de la ora 23.00 la 00.30 continuă dezvăluirile din radioul public. Vei descoperi cum a fost confiscat, în folosul cui şi cum s-au făcut bani într-o feudă susţinută din impozitele românilor de bună credinţă.

Totul astă-seară la “Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM!

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax