Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MARŢI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Dan Puric, despre tristeţile şi bucuriile românilor şi Marian Munteanu, despre perspectivele din viitorul imediat

Publicat

rares bogdan În această seară, actorul Dan Puric, observator fin al emoţiilor traumatizante ale românilor, este invitatul la „Jocuri de putere”, al lui Rareş Bogdan, un alt îndrăgostit iremediabil de România.

Vei afla de la un căutător neobosit al modelului naţional al succesului care sunt pericolele imediate pentru poporul său, cine a jefuit patria de valori şi de ce plânge românul în aşteptarea unui salvator naţional. Dar şi de ce este iubirea de ţară singura ancoră în viitor.

Iar de la ora 22.45 analiza continuă cu Marian Munteanu, care revine la “Jocuri de Putere” pentru un dialog despre perspectivele românilor în viitorul imediat, pe plan regional şi internaţional. Vei vedea câtă manipulare şi cât adevăr există în teoria care include specificul naţional într-un creuzet multinaţional al Europei secolului 21, dacă există riscul pierderii identităţii şi cum pot ieşi românii din capcanele geostrategice ale momentului.

Nu rataţi în această seară “Jocuri de Putere”, alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi speciali, pe Realitatea TV şi Realitatea FM!

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. miorel

    marți, 22.12.2015 at 22:51

    tare ciobanu ala calare cu bata in mana de pe camasa lui Dan Puric……

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax