Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: De ce trebuie restartată societatea civilă şi care e părerea ta despre pensiile parlamentarilor

Publicat

r b

rares bogdan Marţi seară, de la ora 21.00, Marian Munteanu revine la „Jocuri de Putere” şi-ţi spune de ce crede că filosofia „Stop şi de la capăt” trebuie să cuprindă şi societatea civilă.

Află de la liderul Pieţei Universităţii ce pericole îi pândesc pe liderii de opinie, care sunt singurele maluri de care se pot ancora dacă vor să păstreze liber spiritul naţional şi cine va câştiga bătălia dintre progresul care se naşte atât de greu şi reacţiunea care nu se lasă înfrântă.

Mai este posibilă o Piaţă a Universităţii ca acum 25 de ani? Unde a murit simţul civic? L-a confiscat cineva sau românii şi-au pierdut pur şi simplu încrederea? Există suficiente resurse în poporul român?

Cum arată azi clasa politica, o analiză crudă şi rece despre garnitura liderilor politici la zi. Ce e de făcut?

Iar de la ora 22.45, intră în direct cu Rareş Bogdan şi spune-ţi părerea despre majorarea pensiilor parlamentarilor!

Vei afla ce pensii au dascălii, tâmplarii şi sportivii care au construit imaginea minunată a ţării lor în lume şi de ce vor parlamentarii, care au distrus-o, mii de lei în plus.

De ce merită un învăţător care a pus creionul în mâna a mii de copii o pensie sub 1000 de lei, iar un parlamentar care îşi protejează colegii suspecţi de corupţie un supliment de 1000 de euro?

Răspunsurile astă-seară de la ora 21.00 la 24.00, la Realitatea TV, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la „Jocuri de Putere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax