Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Despre abuzurile la care sunt supuşi copiii români în străinătate şi lupta pentru agricultură

Publicat

jocuri de putere rares bogdan Marţi seara de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan pe Realitatea TV, sunteţi invitaţi să urmăriţi dezbateri legate de cele mai importante subiecte ale momentului.

Ora 21.00: Abuzurile la care sunt supuşi copiii români în străinătate. Mama copiilor români dați de statul englez spre adopție unui cuplu de homosexuali, Diana Barbu, şi George Alexander, românul care a demisionat din sistemul de asistență socială din Norvegia, după ce a fost 20 de ani director, şi luptă împotriva abuzurilor autorităților, fac noi mărturisiri incredibile.

Ora 21.30: Super-dezbatere despre bătălia secolului: producători români vs producători străini. Îşi mai poate salva România fermierii sau trebuie scoşi total de pe piață? Manipulare şi diversiune în breasla procesatorilor! Cum atinge legea care impune marfă românească pe raftul supermarketurilor buzunarele grele de euro ale multinaționalelor! După 26 de ani de toxine şi pesticide putem mânca sănătos şi româneşte?

Cea mai importantă dezbatere a ultimilor ani! Sunt sau nu în stare românii să-şi mănânce cartofii sau trebuie să aducă din Franța?

Cum am ajuns să mâncăm conserve cu sarmale făcute la Szeged?

Este legea care impune 51% marfă locală pe raft un ajutor? Trebuia sau nu statul să intervină într-o economie de piață? Cum s-au protejat alte țări?

Lupta pentru agricultură: mai poate fi întors mortul de la groapă?

Adevărul despre taxele la raft! Se scumpeşte sau nu salamul unguresc? Vor adduce procesatorii carne din Bulgaria sau de la Timişoara?

Ministrul Agriculturii, în direct!

Toate părțile, la aceeaşi masă! Inițiatori, cultivatori, procesatori şi hypermarketuri sub bagheta lui Rareş Bogdan, asistat de experți economici, numai la Realitatea FM şi Realitatea TV!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax