Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MARŢI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: „Jaful” din Parlamentul României şi o nouă filă din Dosarul „Rompetrol”

Publicat

r b

rares bogdan În această seară, Rareş Bogdan şi invitaţii săi la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV îţi fac demonstraţia unei concluzii dureroase: după 25 de ani de furt ca-n codru, jaful s-a mutat în Parlamentul României.

Vei afla cum a fost confiscată cea mai importantă instituţie a democraţiei de puşcăriabili care, pentru a-l salva pe Victor Ponta, îşi pălmuiesc alegătorii.

De la ora 21.00, Mircea Geoană vine la “Jocuri de Putere” pe Realitatea TV şi adresează un mesaj dramatic către toţi social-democraţii.

De la ora 22.00 vei descoperi cum este posibil ca într-o ţară UE, premierul să nu poată fi urmărit penal. Ce se întâmplă dacă mâine săvârşeşte o crimă sau face trafic de droguri? Cum se poate ieşi din cercul vicios al democraţiei arestate de penali?

De asemenea, vei descoperi o nouă filă din Dosarul “Rompetrol – crimă cu premeditare”.

În această seară punem cap la cap faptele pentru a-ţi arăta reţeaua care a prejudiciat România cu 400 de milioane de dolari din pixul lui Victor Ponta.

Vei afla de ce este este cadoul premierului un act de subminare a economiei naţionale.

Nu rataţi astă-seară, de la ora 21.00 la 24.00, “Jocuri de Putere”, ultima emisiune liberă din România! Cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la Realitatea TV!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax