Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Ludovic Orban, strategia pentru Primăria Capitalei. Noii prefecți, între politruci și tehnocrați

Publicat

rares bogdan Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Ludovic Orban, spune în această seară, la „Jocuri la Putere”, de la ora 21.00, cum va câştiga Bucureştiul.

Vei afla care este strategia „ultimului mohican” al liberalilor! Ce atuuri are Orban în faţa PSD? Va reuşi dreapta să învingă în cele mai nedemocratice alegeri? Ce handicap are din cauza organizării alegerilor într-un singur tur de scrutin? Ce aliaţi are? Care sunt cele mai teribile piedici aflate în faţa sa?

De la ora 22.00, o nouă serie de investigaţii: noii prefecți, între politruci și tehnocrați – semne de întrebare. Noul dosar care zguduie fotbalul românesc – milionul de dolari care îl transformă pe Mircea Sandu în suspect.

Iar de la ora 22.45, dezbaterea serii are loc la Realitatea TV!

Răzbunarea istoriei – Cazul „Vintilă Horia” – Şoc şi groază, după 75 de ani – Adevărul despre presiunile făcute de Institutul „Elie Wiesel” pentru ca scriitorul Vintilă Horia să nu mai fie cetăţean de onoare post-mortem al oraşului natal, Segarcea. De la Premiul „Goncourt” la „criminal de război”. Poziția lui Andrei Pleșu!

Cine urmează? Vor fi validate toate hotărârile tribunalului poporului?

Tot adevărul, astă-seară la „Jocuri de Putere”, într-un show marca „Rareş Bogdan”, pe Realitatea TV.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax