Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Marian Munteanu, anunţ important la întoarcerea din SUA şi Legea dării în plată, varianta finală

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Marian Munteanu, liderul Pieţei Universităţii, proaspăt întors din SUA, face un anunţ important, la „Jocuri de Putere”.

Vei afla ce a decis „Grupul pentru România”, de ce este vitală bătălia pentru Bucureşti în arhitectura electorală şi cum se va poziţiona societatea civilă nealterată de manipulările #Colectiv în alegerile din marile oraşe.

Iar de la ora 22.00 continuă dezbaterea care a încins buzunarele românilor. Trimişii bancherilor, reprezentanţii cetăţenilor care au credite ipotecare, jurnalişti şi economişti analizează, cu Legea Dării în plată pe masă, varianta finală a actului normativ.

Ce avans cer băncile? Cum rămâne cu executările silite? Ce propuneri ale BNR au respins senatorii? Pe cine protejează legea?

Incendiar, ora 23.00. Al treilea război mondial începe în Siria. Cum se va face intervenţia terestră? Câte state vor participa? Cine sunt aliaţii Turciei? Dar ai Siriei? Pe cine susţine Rusia? Ce se va întâmpla cu preţurile petrolului?

De asemenea, stăm cu ochii pe Ucraina, unde sociologii afirmă că Guvernul Iaţeniuk, aflat în faţa unei moţiuni de cenzură, a ajuns la o cotă de încredere de 8%. Sunt reale sondajele de opinie care susţin că 70% din populaţie cere demisia Executivului? Va fi învinsă, mâine, coaliţia pro-occidentală? Care vor fi consecinţele pentru securitatea regională?

Totul astă-seară la „Jocuri de Putere”, într-un show marca „Rareş Bogdan”, pe Realitatea TV şi Realitatea FM

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax