Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI seara, la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Noi dezvăluiri despre ilegalitățile de la CNADNR și misterele excluderii lui Nicolae din Casa Regală

Publicat

r b

rares bogdan Marți seara, de la ora 21.00, directorii CNADNR care au plătit cu funcţia pentru curajul de a arăta ilegalităţile din administraţia drumurilor vin la „Jocuri de Putere” şi continuă seria dezvăluirilor. Vei vedea de ce susţin că CNADNR este un grup infracţional organizat şi cine îl protejează pe Narcis Neaga. Dar şi cine împarte dreptatea pe bani grei celor care fac afaceri suspecte cu compania.

Bonus: O înregistrare șocantă despre ordinele date de la Cancelaria Premierului pentru încălcarea legii – penalii complici la surparea de pe Orăștie – Sibiu.

Iar de la ora 22.30 vei auzi noi argumente în favoarea teoriei îndepărtării lui Nicolae din Casa Regală pentru că a deranjat pe cineva, dar şi cum răspund membrii acesteia. A fost vorba de „gelozie princiară”, cum susţine Sorin Roşca Stănescu, sau de o incompatibilitate ireconciliabilă?

De ce a devenit numele moştenitorului o miză în România?

De asemenea, îţi arătăm de ce îl suspectăm pe Victor Ponta că a făcut declaraţii mincinoase la întoarcerea din Caraibe. Care sunt cele două scenarii ale sale de salvare? Care este mesajul criminal cu care vrea PSD să câştige alegerile.

Răspunsurile marți seara, la „Jocuri de Putere”, probabil singura emisiune liberă din România. Cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi pe Realitatea TV și Realitatea FM!

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax