Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI seara la “Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Planul de demolare a Guvernului Cioloş. Cum se vrea compromiterea tehnocraţilor

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi îţi arată primul plan de demolare a Guvernului Cioloş, pus pe hârtie cu 4 zile înaintea votului de investire. Vei afla cine sunt păpuşarii care vor să dinamiteze credibilitatea tehnocraţilor, pentru ce obiectiv politic încasează bani din consultanţă şi ce aliaţi au în mass-media şi în Europa.

Bonus: Care sunt cuvintele-cheie cu care se va încerca manipularea românilor, dar şi ce le pregăteşte Cioloş, care are deocamdată cel mai puternic partener – poporul, care nu mai poate fi minţit.

Iar de la ora 22.30 vei descoperi ce şanse are Dacian Cioloş să calmeze inflamaţia bugetară lăsată moştenire de Victor Ponta. Dar şi cât adevăr se află în laudele lui Liviu Dragnea la adresa performanţelor Guvernului PSD, care sunt cifrele reale ale economiei şi de ce există pericolul unui derapaj major cu consecinţe catastrofale pentru România.

Numai astă-seară, pe Realitatea TV si Realitatea FM  la “Jocuri de Putere”, probabil ultima emisiune complet liberă din România, cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, Lucian Mândruţă, Ionel Danca, Alfred Bulai, Iosif Boda, Stelian Negrea şi Andrei Ţăranu. 

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dorinteodor

    miercuri, 18.11.2015 at 10:27

    eu inca mai astept sa vad ce situatie ne-inteleasa de noi a dus la inlocuirea unui guvern stabil intr-o tara stabila cu un guvern ciudat printr-o procedura fals-democratica…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax