Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MARȚI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV. Soluția pentru București, capitala calamitată și amenințarea Moscovei la adresa României

Publicat

rares bogdan În această seară, la „Jocuri de Putere”, descoperă cum a ajuns Bucureştiul cea mai calamitată Capitală a Europei, cine a tăiat căldura în prag de iarnă şi de ce este mai scurt drumul până la Braşov decât traseul Berceni – Băneasa. Candidaţi independenţi şi politicieni îţi arată soluţiile lor şi îţi spun pe cine să nu votezi pentru Primăria Capitalei. Invitații lui Rareș Bogdan și Costi Rogozanu sunt Diana Tusa, Nicușor Dan, Cristian Busoi și un candidat al PSD pentru București. 

De asemenea, vei afla ce se ascunde în spatele votului sfidător dat de PSD şi PNL împotriva Agenţiei de Recuperare a Prejudiciilor din Dosarele de Corupţie. Cum şi-au dat mâna soldaţii Armadei „Stop şi de la Capăt” cu autorii tentativei de crimă din „Marţea Neagră”, ce interese au să blocheze lupta anticorupţie şi recuperarea a sute de milioane de euro şi ce efect poate avea asupra pensiilor şi a salariilor. De ce coincide votul criminal cu palma dată de SUA politicienilor români?

Iar de la ora 22.30, cei mai buni analişti de politică externă, Dan Dungaciu, Cristian Diaconescu, Iulian Fota și Generalul Grumaz  îţi fac harta intereselor geostrategice ale Rusiei în Orientul Mijlociu şi Balcani şi-ţi spun de ce se află România în pericol. Cum trebuie citită ameninţarea Moscovei la adresa Bucuresşiului, somat să reenunţe la scutul de la Deveselu?

Vei descoperi de ce s-a pronunţat preşedintele Comisiei Europene, aflat în vizită în Germania, împotriva SUA şi a sugerat o politică împăciuitoare faţă de Rusia. De ce sunt îngrijorate Guvernele SUA şi Marii Britanii de ajutorul dat de Vladimir Putin lui Bashar Al-Assad şi cum au devenit interesele Berlinului şi Washingtonului antagonice.

Răspunsurile astă-seară la „Jocuri de Putere”, pe Realitata TV si Realitatea FM de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax