Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Unde năvălește Islamul și erori de gâgă în motivarea hotărârii privind interceptările

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere” este invitat pictorul și filosoful Sorin Dumitrescu. Discuţiile pe subiectul „Unde năvăleşte Islamul? Vafi ocolită România?” vor cuprinde detalii despre enigmatica înţelegere dintre Soliman Magnificul şi Petru Rareş.

Despre pan-otomanismul lui Davidoglu – de ce n-au dărâmat otomanii nicio biserică în Ţările Române şi politica externă miraculoasă a domnilor Principatelor Române. Ungaria, fabricantă de tunuri pentru Mohamed. Relaţiile de politică externă ale lui Ştefan cel Mare.

De ce nu mai ştim să facem politică externă? Despre dimensiunea ecumenică a mănăstirilor din nordul Moldovei – secuii care l-au ajutat pe Ştefan.

Iar de la ora 22.15, dezvăluiri: Diletanții de la CCR – erori de gâgă în motivarea hotărârii privind interceptările. Prevederi care nu există sau care transformă legile europene în cărţi de bucate.

Ce ascund cele 12 denunțuri ale norei fostului șef SRI. Abuzuri înfiorătoare asupra unui om care a vorbit la „Jocuri de Putere” – Mandat de arestare în lipsă pentru Steinmetz, Silberstein şi Shevez în dosarul „Remus Truică”.

Totul, marți seara, la „Jocuri de Putere”, un show marca „Rareș Bogdan” pe Realitatea TV, de la 21.00 la 00.30.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax