Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI seara la „Jocuri de putere”: Strategia „aglomerării spaţiului” în bătălia pentru Primăria Bucureşti, caracatiţa baronilor şi atentatul din Istanbul

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi îţi prezintă noi file din caracatiţa baronilor care au sufocat România şi înca o fură ca în codru. Vei descoperi nebuloasele iţe ale bombei cu ceas „Govor”, dosarul care l-a adus din nou pe Victor Ponta la DNA.

Bucureştiul, spoliat de mafia primarului general şi a primarilor de sector. Panseluţe de 600 de milioane de euro în Capitală, în foarte micul Paris.

Se întâmplă în România: Cum să stai 3 ani în concediu medical plătit, cu secretară!

În sfârşit, după două luni: cazul Bodnariu pe masa autorităţilor române!

Iar de la ora 23.00 Iulian Fota, Oana Popescu, Adrian Niculescu şi Stefan Popescu analizează toate implicaţiile atentatului din Istanbul. Vei vedea de ce, după retragerea turiştilor ruşi din Antalya, Turcia mai primeşte o lovitură. Ce urmează pentru securitatea regională? Cine a pus la cale un atentat terorist în cea mai vizitată zonă a Istanbului?

Totul, astă-seară, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi speciali, pe Realitatea TV şi Realitatea FM, de la 21.00 la 00.30.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax