Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

MARȚI: Ședință la Consiliul Județean Alba. Regulament transport rutier persoane, trasee turistice și modernizări de drumuri

Publicat


prefectura

Consilierii județeni din Alba sunt convocați marți, 19 noiembrie, în ședință ordinară, cu 16 proiecte pe ordinea de zi. Vor avea de aprobat, printre altele, Regulamentul privind modul de efectuare a transportului rutier contra cost de persoane prin servicii regulate la nivel judeţean, omologarea traseelor turistice, Planul de restructurare al Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoanele Adulte cu Dizabilități Galda de Jos, modernizarea DJ 142L: Ciumbrud – Sâncrai – Rădești – Leorinț – Meșcreac – Pețelca – Căpud – Zărieș – Gara Podu Mureș (DN 14B), documentația pentru pod pe DJ 141C peste Valea Cenade.

Proiectul ordinii de zi:

1. Aprobarea Procesului verbal încheiat cu ocazia ședinței „ordinară” a Consiliului Județean Alba din data de 24 octombrie 2019.

2. Proiect de hotărâre nr. 189/30 septembrie 2019 cu privire la aprobarea Regulamentului privind modul de efectuare a transportului rutier contra cost de persoane prin servicii regulate la nivel judeţean, în judeţul Alba.

3. Proiect de hotărâre nr. 216/4 noiembrie 2019 privind aprobarea modificării și completării  poziției nr. crt. 114 din Inventarul bunurilor care aparţin domeniului public al Județului Alba.

4. Proiect de hotărâre nr. 217/4 noiembrie 2019 cu privire la aprobarea propunerii de omologare a traseelor turistice montane din judeţul Alba (85 de trasee turistice).

5. Proiect de hotărâre nr. 218/4 noiembrie 2019 privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2019 al  Societății „Drumuri și Poduri Locale Alba” SA.

6. Proiect de hotărâre nr. 219/4 noiembrie 2019 privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2019 al Societății „Parcul Industrial Cugir” SA.

7. Proiect de hotărâre nr. 221/8 noiembrie 2019 privind stabilirea preţurilor medii la principalele produse agricole pe baza cărora se calculează veniturile din arendă în anul 2020, în judeţul Alba.

8. Proiect de hotărâre nr. 222/8 noiembrie 2019 privind aprobarea modificării Organigramei şi a Statului de funcţii ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.

9. Proiect de hotărâre nr. 223/8 noiembrie 2019 cu privire la aprobarea Planului de restructurare al Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoanele Adulte cu Dizabilități Galda de Jos, cu sediul în comuna Galda de Jos, nr. 376, județul Alba.

10. Proiect de hotărâre nr. 224/12 noiembrie 2019 privind acceptarea donației bunului imobil înscris în CF nr. 72174 Blaj și declararea acestuia ca bun imobil aparținând domeniul public al Județului Alba.

11. Proiect de hotărâre nr. 225/12 noiembrie 2019 cu privire la însuşirea Documentaţiilor cadastrale privind actualizare date imobile, având categoria de folosinţă drum, asupra unor imobile – poduri, în vederea înscrierii construcţiilor în cartea funciară acestea fiind situate pe DJ 107I, pe raza administrativ teritorială a localităţilor Aiud, Ponor, Mogoş, Bucium, ca bunuri aparţinând domeniului public al Judeţului Alba.

12. Proiect de hotărâre nr. 226/12 noiembrie 2019 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice faza Documentație de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul „Modernizare drum județean DJ 142L: Ciumbrud – Sâncrai – Rădești – Leorinț – Meșcreac – Pețelca – Căpud – Zărieș – Gara Podu Mureș (DN 14B)” și a indicatorilor tehnico-economici corespunzători tronsonului cuprins între km 16+850 – 21+222,24.

13. Proiect de hotărâre nr. 227/12 noiembrie 2019 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice faza Studiu de Fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Pod pe DJ 141C peste Valea Cenade km 2 + 600, județul Alba”.

14. Proiect de hotărâre nr. 228/12 noiembrie 2019 privind aprobarea modificării Statului de funcţii ale Muzeului Naţional al Unirii Alba Iulia.

15. Proiect de hotărâre nr. 193/14 octombrie 2019 privind preluarea cotei de 1/2 părți asupra unui bun imobil – teren situat administrativ în municipiul Aiud, din domeniul public al Municipiului Aiud și din administrarea Consiliului local al municipiului Aiud, în domeniul public al Județului Alba și în administrarea Consiliului Județean Alba.

16. Proiect de hotărâre nr. 202/16 octombrie 2019 privind aprobarea Acordului de asociere încheiat între UAT – Municipiul Aiud prin Consiliul local al municipiului Aiud şi UAT – Județul Alba prin Consiliul Judeţean Alba pentru realizarea în comun a Studiului de fezabilitate al obiectivului de investiții: „Centrul multicultural Liviu Rebreanu Aiud”.

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un bărbat de 37 de ani a murit la secția Urgențe a Spitalului Județean Alba. Anchetă a poliției după reclamația rudelor

Publicat

s

Polițiștii din Alba au declanșat, vineri, o anchetă in rem pentru ucidere din culpă, în urma unei plângeri formulate de o femeie din Alba care a declarat că soțul ei în vârstă de 37 de ani, a murit joi seara la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia după ce a fost ținut prea mult timp […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Salariul minim din UE, între 300 și 2.000 de euro. România, printre statele europene cu cele mai scăzute salarii minime

Publicat

euro

Salariul minim în statele europene este între 300 și 2.000 de euro. Luxemburg are cel mai ridicat salariu minim, iar în Albania, aspirantă la aderarea la clubul european, este cel mai scăzut salariu minim. România se află, alături de Bulgaria și Ungaria, printre țările cu cele mai scăzute salarii minime. Publicația spaniolă Cope, preluată de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

O nouă destinație de vacanță cu zbor direct din Sibiu, în sezonul de vară 2020. Orarul de zbor către Monastir, Tunisia

Publicat

Aeroportul Internațional Sibiu, împreună cu reprezentanții Amara Tour, a anunțat lansarea unei noi destinații de vacanță cu zbor direct de la Sibiu spre Monastir – Tunisia, în sezonul de vară 2020. Zborurile pe ruta Sibiu – Monastir vor fi operate de compania aeriană Jasmin Airways în regim de curse charter, cu o frecvență săptămânală, în […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Cele mai periculoase boli infecţioase din ultimii ani. Pentru una nu s-a găsit până acum tratament

Publicat

laborator

Coronavirusul nu este primul virus misterios cu care se confruntă omenirea în ultimele două decenii. Ultimele știri aduc aminte de epidemia SARS, care a infectat aproximativ 8.000 de oameni la nivel global. Sindromul Acut Respirator Sever (SARS) este fără îndoială una dintre cele mai periculoase boli infecţioase din ultimii ani, a cărei evoluţie este de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate