Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Marți și miercuri: Două zile de distracție în spiritul Crăciunului la Club Stage

Publicat

Pentru că tot vine Moș Crăciun, Club Stage vrea să-ți facă un cadou special pentru aceste sărbători de iarnă şi a organizat două petreceri în care muzica bună și distracția sunt ca la ele acasă. Prima și cea de-a doua zi de Crăciun se vor celebra anul acesta în cel mai mare club din oraș.

Marți, 25 decembrie, Club Stage vă așteaptă să petreceți Crăciunul într-o ambianță plăcută cu un decor special, cea mai bună muzică și cele mai drăguțe crăciunițe la „ X-Mas Party”. De asemenea, tot marți va avea loc un super show de animație iar rezidenții clubului se vor asigura că petrecerea ţine până în zori.

Și pentru ca distracția să continue și în cea de-a doua zi de Crăciun, Club Stage te așteaptă miercuri la „Last Night of Christmas”, unde vei putea asculta cele mai cunoscute hituri, latino, hip-hop, pop-rock mixate de rezidenții clubului, Dj Mortpheus, Midget și Mc Arthuro. Pe lângă muzica bună și prețurile irezistibile, clubul pune la dispoziție intrarea liberă până la miezul nopții.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax