Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Spectacolul „Seară de Decembrie” cu Skepsis, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Publicat

skepsis

În prag de iarnă, marţi, 12 decembrie, ora 19.00, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia vă invită la spectacolul de divertisment „Seară de Decembrie” cu Skepsis.

Albaiulienii sunt așteptați la un spectacol de divertisment, din care nu vor lipsi momente lirice, teatru scurt, pantomimă şi umor, susţinut de tinerii actori care activează în cadrul trupei de teatru Skepsis.

„Câteva poeme ale lui Ioan Adrian Popa vor deschide seara. Veţi recunoaşte poate momente de comedie din repertoriul marilor actori români dar veţi fi provocaţi să gustaţi şi din umorul original cu Skepsis. Cinema-ul cu Skepsis vă propune o reinterpretare a unor filme celebre, iar  pantomoma ”Primele Aventuri ale lui Moş Crăciun” va povesti, cu skepsis, prima mare călătorie în jurul lumii a celebrului Moş.

Dorim să încheiem anul cu un spectacol în care entuziasmul tinerilor cu Skepsis să se împletească cu spiritul sărbătorilor de iarnă care ne bat la uşă. Vom crea o atmosferă de bună dispoziţie şi vom face să răsară zâmbete pe feţele tuturor oferind publicului serie de momente artistice cu skepsis!”, a transmis Viorel Cioflică (coordonator).

Prin acest spectacol, Casa de Cultură a Studenţilor doreşte totodată să premieze trupa de teatru Skepsis pentru succesele înregistrate pe parcursul acestui an în care a participat cu succes la toate festivalurile naţionale studenţeşti din România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax