Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MARȚI: „Târg de Job-uri” pentru tineri la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Publicat

tineri

Tinerii care se află în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați, marți începând cu ora 9.00 la „Târgul de Job-uri”. Acesta va fi deschis în Foaierul Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia până la ora 13.00.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba si Casa de Cultura a Studentilor, organizează „Târgul de Job-uri” în contextul „Zilelor Tineretului”.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru tinerii aflaţi în căutarea unui loc de muncă , prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea, în timpul cel mai scurt.

Târgul de job-uri reprezintă o oportunitate pentru tineri, ei fiind solicitanţii cei mai interesaţi de a cunoaşte piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel sa aleagă un loc de muncă , conform pregătirii lor profesionale sau, în ultimă instanţă, să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

În acest context, organizatorii invită să participe la acest eveniment, agenţii economici care să-şi prezinte oferta și toate persoanele interesate în căutarea unui loc de muncă .

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax