Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

MARȚI: Târgul de joburi „Pro-Cariera”, la UAB. Peste 100 de locuri de muncă și internship, pentru studenți și absolvenți

Publicat

La Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se va desfășura marți, 31 mai, Târgul de Joburi Pro-Cariera, organizat de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC-UAB) în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba și Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba.

Și-au anunțat participarea un număr de 20 de angajatori relevanți din diferite domenii care oferă peste 100 de locuri de muncă și internship studenților sau absolvenților de studii superioare. Cu acest prilej vor avea loc și prezentări de companii, pentru ca participanții să poată cunoaște o parte din mediul organizațional al entităților prezente la târg.

Numărul mare de participanți anunțați au determinat organizatorii să schimbe locația anunțată inițial. Astfel, pentru o mai eficientă organizare, târgul se va desfășura în Aula Mică a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Corpul C, etajul 1, cu sprijinul echipei de voluntari ai Centrului de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC-UAB).

Centrul se bucură de un parteneriat valoros și cu tradiție în ultimii 10 ani cu AJOFM Alba, respectiv cu ITM Alba cu care la finalul acestei săptămâni va derula în parteneriat o acțiune de informare și conștientizare a studenților și absolvenților asupra aspectelor practice ale calității de angajat în relația cu angajatorul, conform normelor în vigoare prevăzute de Codul Muncii.

Evenimentul este organizat în cadrul Proiectului CNFIS-FDI-2022-0559 – Corelarea competențelor studenților cu cerințele pieței muncii prin activități și servicii specifice de consiliere în carieră și monitorizarea inserției absolvenților în cadrul UAB – PRO CARIERA, finanțat de către Ministerul Educației, prin Fondul de Dezvoltare Instituţională destinat universităţilor de stat – FDI 2022 (Domeniul 7: Corelarea ofertei educaţionale cu cererea pieţei muncii, consilierea și orientarea în carieră), manager de proiect: Conf. univ.dr. Larisa Dragolea.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax