Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Vernisajul expoziției „Mozaikon”, la Alba Iulia. Lucrări ale studenților de la Facultatea de Teologie, secția Artă Sacră

Publicat

La Alba Iulia va avea loc marți, 28 ianuarie, vernisajul expoziției „Mozaikon”. Găzduită în clădirea Museikon, expoziția va cuprinde lucrări realizate de stundenții din anii I și II ai secției de Artă Sacră a Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia și va fi deschisă publicului până în 16 februarie. 

Marți, 28 ianuarie, va fi o zi emoționantă pentru studenții secției de Artă Sacră a Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia: după un semestru de studiu, lucrările lor sunt gata pentru a fi expuse și așteaptă să fie admirate, la Museikon, începând cu ora 16:00.

„Recunoscători profesorilor care i-au îndrumat în tainele mozaicului – Sorin Albu, și în cele ale iconografiei – Theo Mureșan, ei vă invită să le fiți alături în acest moment de bilanț și de împlinire.

Pentru cei care ați participat deja la primele două ediții ale expoziției lor, <Mozaikon>, nu mai e un secret: știți cât sunt de talentați, dar veți fi surprinși să vedeți cât de mult au evoluat și câte lucruri frumoase au învățat să facă. Pentru cei care veți veni acum prima dată, garantăm o experiență de neuitat”, au transmis reprezentanții Museikon.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax