Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI: “Ziua informării preventive”. Porţi deschise la sediul ISU Alba şi subunităţile Aiud, Blaj, Sebeş şi Cîmpeni

Publicat

pompier

În fiecare zi de marţi, 13, în Alba şi în ţară se desfăşoară “Ziua informării preventive”, o campanie derulată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, în colaborare cu E.ON România, sub sloganul “Preveniţi ghinionul”. Sunt programate activităţi informativ-educative ce vor avea loc urmăresc conştientizarea opiniei publice asupra pericolelor la care se poate expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.

În Alba, marţi, 13 august, începând cu ora 10.00, sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Alba, precum şi subunităţile din Aiud, Blaj, Sebeş, Cîmpeni îşi vor deschide porţile pentru toţi cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei de salvator, vizualizând totodată şi tehnica de intervenţie cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la misiunile de salvare.

De asemenea, la nivelul judeţului va fi organizat un punct de informare preventivă în Piaţa Cetăţii Alba Iulia şi unde se vor organiza jocuri interactive pentru copii.

I.G.S.U. a încheiat în anul 2012 un  parteneriat de colaborare cu E-On România intitulat “Împreună pentru siguranţă al cărui principal obiectiv constă în derularea unor campanii de informare menite să conştientizeze cetăţenii asupra pericolelor la care se expun în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice situaţiilor de urgenţă, crearea comportamentului preventiv şi atitudinii proactive în rândul comunităţii în vederea reducerii semnificative a numărului victimelor.

În baza acestei colaborări, cei doi parteneri au implementat deja la nivel naţional campaniile “F.O.C – Flăcările Omoară Copii” şi “R.I.S.C.- Renunţă. Improvizaţiile sunt Catastrofale”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax