Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: „Ziua Porților Deschise” la Penitenciarul Aiud. Condiții de acces pentru familiile deținuților și alte persoane interesate

Publicat

Penitenciar Aiud

Penitenciar AiudMarți, 28 iunie, porțile Penitenciarului Aiud se deschid pentru oricine dorește să-l viziteze. La „Ziua Porților Deschise” instituţia invită membrii de familie ai personalului unității, aparținători ai deținuților, reprezentanți ai societății civile, ONG-uri și instituții partenere, la un tur de vizitare a celor mai reprezentative locuri din penitenciar.

În cadrul acestei acțiuni,  organizate cu ocazia zilei lucrătorului de penitenciare, va fi prezentată unitatea și activitățile desfășurate zilnic de către personalul acesteia, precum și activităţile şi programele în care sunt implicate persoanele private de libertate în vederea pregătirii pentru reintegrarea în societate, dar şi rolul pe care îl are instituţia pe plan social.

Familiile personalului și deținuților vor avea acces în instituția din Aiud marți, de la ora 10.00 și ora 12.00.

„Participanţii  la eveniment trebuie să aibă asupra lor un act de identitate valabil (cu fotografie). Accesul în locul de deținere presupune ca persoanele vizitatoare să se supună controlului anti-terorist și să predea, pentru a fi păstrate pe toată durata vizitei, bunurile și obiectele interzise (telefoane mobile și componente sau accesorii ale acestora, obiecte ascuțite sau contondente, băuturi alcoolice, precum și alte obiecte sau substanțe interzise).

Pentru buna desfășurare a activității, invităm persoanele interesate să se prezinte cu 15 minute mai devreme.

Nu pot vizita penitenciarul persoanele care au interdicție de acces în Penitenciarul Aiud  în perioada indicată” au transmis reprezentanții Penitenciarului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax