Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Martorii lui Iehova din Alba participă prin videoconferință la două evenimente speciale, organizate la nivel global

Publicat

Martorii lui Iehova organizează în weekendul din 1-2 aprilie 2023, un eveniment special, la nivel global cu tema „De ce putem privi cu încredere viitorul”, au informat reprezentanții din Alba ai organizației.

Discursul de 30 de minute, la care asistența este gratuită, va fi prezentat local la sala Regatului a Martorilor lui Iehova din Alba Iulia și va fi transmis prin videoconferință, a transmis Mihai Cuc, reprezentantul local.

„Provocările cu care ne confruntăm pot părea copleșitoare, dar Biblia oferă o speranță puternică de viitor, care ne poate ajuta chiar acum”, a spus Ionuț Moraru, purtătorul de cuvânt al Martorilor lui Iehova.

„Acest program prezentat la nivel global a fost conceput astfel încât să le ofere tuturor asistenților motive tangibile pentru a privi viitorul cu încredere.”

Discursul special va avea loc în toate cele aproximativ 118.000 de congregații ale Martorilor lui Iehova.

”Totodată, publicul este invitat să se alăture celor aproape 20 de milioane de asistenți la nivel mondial la celebrarea anuală a Comemorării morții lui Isus Cristos, care va avea loc în seara zilei de marți, 4 aprilie 2023” mai precizează sursa citată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. codru

    luni, 03.04.2023 at 20:02

    Vreme de 1800 de ani dupa Hristos nu a auzit nimeni de aceste secte, vreme de 1800 de ani stramosii acestor pocaiti au fost crestini ortodoxi si catolici…, se rostogolesc in mormant predecesorii acestora! Fara cuvinte si fara alte pareri, imi este mila de ei si-i compatimesc. Desi sunt ortodox, am ascultat pe youtube despre originea si parerea unui alt pocait pastorul Pustan despre acesti martori. Doamne da-ne minte si du-ne pe toti la adevar, pe usa cea stramta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax