Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Masă caldă pentru zeci de persoane vârstnice, sărace, din Zlatna

Publicat

Începând din toamnă şi până în prezent au avut loc mai multe colecte de alimente pentru Centrul comunitar „Sfântul Mare Mucenic Pantelimon” din Zlatna, la iniţiativa preotului Viorel Porcar din localitate. La acest centru se oferă zilnic o masă caldă pentru 35 de persoane vârstnice, cu venituri modeste din oraş.

Alături de personalul centrului şi de preotul Viorel Porcar, coordonatorul acestui aşezământ social, mai mulţi preoţi din împrejurimi au făcut colecte pentru a umple pivniţa Centrului comunitar. Acţiunea se realizează de mai mulţi ani, iar preoţii, împreună cu enoriaşii lor adună legume, dulceţuri şi murături, pe care le donează.

La aceste colecte au participat preoţii Liviu Iosif  Bota din Valea Mică, Daniel Vaida din Pâclişa, Ştefan Scarlat din Pătrânjeni şi Ilie Vasilca din Blandiana, care, pe lângă donaţiile către Centrul de bătrâni din Zlatna, mai adună cu ajutorul enoriaşilor săi alimente şi pentru Centrul de copii din Almaşul Mare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax