Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Masa populară din Parcul Unirii: 6.000 de porţii epuizate în 30 de minute

Publicat

Cele 6.000 de porţii puse la dispoziţia participanţilor de la manifestările de 1 Decembrie, la Alba Iulia, de organizatori s-au epuizat în 30 de minute. Cozile de sute de persoane au rămas însă în zona celor 6 corturi la care s-a servit masa populară amenajată de Consiliul Judeţean Alba, cu toate că mâncarea caldă s-a consumat în totalitate. În ciuda frigului care parcă a îngheţat Parcul Unirii, oamenii au rămas aliniaţi în continuare, în speranţa că vor putea să îşi potolească măcar setea, cu un pahar de vin… nefiert.

Caserolele cu mâncare au fost servite începând cu orele 13.30, însă vânzătorii şi-au terminat activitatea mai repede decât se aşteptau. În jurul orelor 14.00,  aceştia aranjau lăzile de mâncare, goale, în calupuri.

Întrebaţi prin sondaj câte porţii au împărţit, aceştia au răspuns că au distribuit, într-unul dintre cele 6 corturi, 900 de porţii, iar în altul doar 600.

Flavia NICOLAE
Adina CURTA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax