Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Masă populară la Alba Iulia, de 1 Decembrie. Peste 6.000 de porţii de friptură şi vin fiert vor fi împărţite în Parcul Unirii

Publicat

Masa populară nu va lipsi nici în acest an din programul manifestărilor de 1 Decembrie la Alba Iulia. Organizatorii au pregătit peste 6.000 de porţii de friptură şi vin fiert care vor fi distribuite albaiulienilor în corturile amenajate în Parcul Unirii.

Dacă în anii precedenţi din meniul pregătit pentru masa populară nu lipseau sarmalele (45.000 de sarmale în 2008), anul acesta, la fel ca şi în 2010, albaiulienii vor trebui să se mulţumească cu vin, friptură şi câte o chiflă. Pentru a se evita aglomeraţia, alimentele vor fi distribuite în 6 corturi, amplasate pe Platoul Romanilor. Pachetele cu friptură vor fi preparate de bucătarii Hotelului „Parc”. Bugetul alocat pentru masa populară este de 44.000 lei, bani alocaţi de la Guvern prin Instituţia Prefectului Alba.

În 2010, ploaia de afară i-a determinat pe vizitatori să se înghesuie la standurile cu vin fiert şi mâncare caldă. Cele 7.000 de pachete cu friptură şi cârnaţ s-au epuizat în prima oră, dar, chiar şi aşa, oamenii au declarat că simt dorul sarmalelor din anii precedenţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Chinezu

    luni, 28.11.2011 at 12:34

    Se va da startul la o coada infernala formata din pensionari.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax