Connect with us
Publicitate

AIUD

MASCĂ OBLIGATORIE în toate spațiile publice deschise din Aiud. Anunțul Primăriei

Publicat

Primăria Aiud

Masca de protecție devine obligatorie în toate spațiile publice deschise, pentru toți cetățenii municipiului Aiud. Măsura a fost luată din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus înregistrate în ultimele 14 zile în localitate. 

Anunțul a fost făcut public de reprezentanții Primăriei Aiud într-o postare pe Facebook.

Măsura intră în vigoare de joi, 15 octombrie.

”Conform hotărârii CNSU nr. 49 din 13.10.2020, purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în TOATE spațiile publice deschise din municipiul Aiud începând cu 15.10.2020.
Măsura CNSU are caracter obligatoriu atâta timp cât incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Johnson@Jhonson

    joi, 15.10.2020 at 12:47

    Domnilor care coordonati aceasta activitate…..masura e frectie la un picior de lemn….:)daca nu o si monitorizati serios.
    Luati referinta ce s-a decis la Ocna Mures. Masuri mult mai gandite si mult mai profund analizate! Asa ca nu va mirati de numarul mare de infectati in Aiud (chiar si in primarie)atat timp cat nu ganditi preventiv si constructiv!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax