Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesh amplasat ilegal, care promova participarea la referendum, dat jos de pe clădirea Facultății de Teologie din Alba Iulia

Publicat

mash teologie

Mesh-ul care îndemna cetățenii să voteze „Da” la referendumul din data de 6 și 7 octombrie,  amplasat pe fațada clădirii Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia a fost dat jos. Autoritățile din Alba Iulia au somat Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia să dea jos materialul publicitar deoarece încălca prevederile legale de amplasare a mijloacelor de publicitate.

Potrivit legii privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate, pentru a fi legal, un material trebuie să însumeze mai multe condiții și să nu se abată de la textul de lege.

Pe clădirea Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, a apărut zilele trecute un banner de mari dimensiuni care îndeamna cetățenii să voteze cu „DA” la referendumul pentru redefinirea familiei din data de 6 și 7 octombrie.

 

Astăzi 2 octombrie mesh-ul a fost dat jos în urma somației dată Facultății de Teologie Ortodoxă de către Poliția Locală.

Prin amplasarea mesh-ului pe fațada imobilului a fost încălcată legea 185.2013 și regulamentul local privind organizarea, autorizarea și amplasarea mijloacelor de publicitate.

Mai exact cei care au afișat materialul au încălcat două prevederi ale legii: nu au avut un aviz emis de autoritățile publice locale pentru amplasarea de publicitate temorară și au încălcat prevederea prin care se interzice acoperirea cu orice mijloc de publicitate a suprafetelor vitrate ale cladirilor.(sticlă)

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax