Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Maşina Ambulanţei, implicată în accident rutier la Alba Iulia. A intrat în coliziune cu un autoturism, în intersecţia din zona „Stadion”

Publicat

pol

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 9.00, la intersecția dintre Calea Moţilor şi Bd Republicii, din zona Stadion. Au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă.

UPDATE 1: Din primele cercetări, ambulanța avea semnalele sonore și luminoase în funcţiune, la momentul accidentului, întrucât transporta un pacient. Aceasta a pătruns pe culoarea roșie a semaforului și a fost lovită de o mașină condusă de către o femeie, care circula pe Calea Moților. Pacientul a fost preluat de o altă ambulanță.

UPDATE 2: Maşina implicată în accident este o Skoda, condusă de S.S., o femeie de 38 de ani din Alba Iulia. La momentul accidentului, circula dinspre Kaufland spre centru, iar ambulanţa marca Fiat a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, dinspre bazinul olimpic, către spital.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax