Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mașină blocată în nămeți, la trei kilometri de Poarta Raiului. Au intervenit jandarmii montani din Alba

Publicat

Jandarmii de la Postul de jandarmi montan Șugag au intervenit vineri după amiază pentru deblocarea unui autoturism înzăpezit pe DJ 704 la aproximativ 3 kilometri de Poarta Raiului. Aceștia au fost alertați prin 112. 

” Vehiculul se afla la aproximativ 3 kilometri de Poarta Raiului și în acesta se aflau 2 adulți. Cei doi plecaseră din localitatea Daia Română și intenționau să ajungă la Poarta Raiului, dar nu au mai putut înainta prin stratul de zapadă.

Jandarmii au intervenit pentru repunerea autoturismului pe partea carosabilă, iar persoanele în cauză s-au întors spre orașul Cugir.

În zonă stratul de zăpadă este unul consistent măsurând peste 40 de centimetri, iar temperaturile sunt mult sub 0 grade” au transmis reprezentanții instituției.

Jandarmii le recomandă turiștilor care frecventează zona să nu plece la drum neechipați corespunzător, iar dacă întâmpină dificultăți să solicite sprijinul jandarmilor prin apel la 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax