Connect with us
Publicitate

BLAJ

Mașină cu numere false, oprită în trafic la Sâncel. Șoferul nu avea nici permis de conducere

Publicat

Un bărbat din comuna Sâncel este cercetat penal după ce a condus un autoturism cu numere de înmatriculare false. Acesta nu avea nici permis. 

Potrivit IPJ Alba, marți, 30 august, în jurul orei 15.00, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau pe raza comunei Sâncel, au oprit, pentru control, un autoturism care era condus de un bărbat de 62 de ani, din comuna Sâncel.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că plăcuțele de înmatriculare care erau aplicate pe autoturism erau false, acestea fiind atribuite unui alt autoturism, iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere, pe drumurile publice, a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax