Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Maşină dată în urmărire în Marea Britanie, găsită la Sebeş. Un bărbat o înmatriculase cu acte false

Publicat

Un autoturism, în valoare de 20.000 de euro, urmărit de autorităţile din Marea Britanie a fost indisponibilizat de poliţişti, la Sebeş.

Potrivit IPJ Alba, în 20 martie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţiştii din Sebeş, au identificat în trafic şi indisponibilizat un autoturism, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, dat în urmărire de autorităţile britanice.

Autoturismul era condus de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Sebeş, care l-ar fi achiziționat în martie 2017, în sistem leasing, din Marea Britanie şi ar fi plătit o parte din rate după care l-a adus în România unde, folosindu-se de declaraţii false l-a înmatriculat.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz de încredere şi fals în declarații şi au luat măsura indisponibilizării autoturismului, în vederea restituirii lui autorităţilor din Marea Britanie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax