Connect with us
Publicitate

BLAJ

Mașină de poliție, LOVITĂ de un Audi pătruns pe contrasens. Două persoane rănite, după ACCIDENT pe DN 14B, în apropiere de Blaj

Publicat

O autospecială de poliție a fost implicată într-un accident rutier miercuri dimineața, între Crăciunelu de Jos și Blaj. Din primele cercetări, șoferul unui autoturism marca Audi a pătruns pe contrasens, într-o curbă la dreapta și a intrat în coliziune cu mașina de poliție. 

Accidentul a fost făcut public de reprezentanții IPJ Alba la aproximativ o oră după producerea acestuia.

Potrivit IPJ Alba, în această dimineață, în jurul orei 10:00, o autospecială de poliție a fost implicată într-un accident rutier, pe DN 14 B, între Crăciunelu de Jos și Blaj, la km 20 + 900 de metri.

Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism Audi ar fi pătruns pe contrasens, într-o curbă la dreapta și a intrat în coliziune cu autospecială de poliție.

În autospeciala de poliție se mai afla un polițist și o persoană care era condusă la Parchetul Blaj.

În urma accidentului conducătorul autoturismului Audi și persoana ce urma să fie condusă la Parchet au suferit leziuni ușoare și au fost transportați la spital. Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax