Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mașina de spălat vase: Sfaturi și avantaje (P)

Publicat

masina de spalat vase

O mașină de spălat vase este esențială în orice casă și reprezintă un ajutor de nădejde pentru orice gospodină. Chiar dacă la prima vedere nu pare profitabilă, într-un timp scurt își va amortiza costul. În acest articol vom descoperi avantajele unei mașini de spălat, eficiența sa și raportul calitate-preț.

Pentru început, vom prezenta procesul de spălare, comun fiecărei mașini de spălat vase, după cum ne învață producătorul specializat de mașini de spălat vase Beko.

Pe scurt, într-o mașină de spălat vase este ținută vesela, în timp ce este spălată cu jeturi de apă caldă la o presiune ridicată. Mașină este conectată direct la sursa de apă sau cu ajutorul unui furtun. Apa murdară rezultată va fi eliminată în sistemul comun de canalizare. Acest proces este comun fiecărei mașini de spălat vase, indiferent de model sau capacitate.

S-a dovedit faptul că vesela spălată în mașina de spălat vase este mai curată decât dacă ar fi spălată de mână. Un argument ar fi acela că temperatura apei este mult mai ridicată decât la chiuvetă, iar murdăria și grăsimea se curată mai ușor. Jeturile de apă pot atinge presiuni mari, ceea ce face ca vasele să fie uniform curățate.

Un alt avantaj major îl reprezintă timpul câștigat cu ajutorul unei mașini de spălat vase. Tot ce trebuie să faci este să aranjezi în interior vasele murdare de pe parcursul zilei, iar seara, după cină, ea poate lucra, în timp ce tu petreci timp prețios alături de cei dragi.

Dacă în trecut, mașinile erau zgomotoase, odată cu dezvoltarea tehnologiilor ele au devenit din ce în ce mai silențioase. De aceea cele mai noi modele promit să nu se facă auzite, pentru ca tu să te bucuri mereu de timpul petrecut în bucătărie.

În materie de eficiență, modelele actuale sunt optimizate să reducă la minimum consumul de apă și energie electrică. La fiecare spălare se economisesc peste 20 de litri de apă față de spălatul tradițional. Unele modele de mașini de spălat vase beneficiază de o funcție care poate spăla doar o jumătate din cuvă, fie partea de sus sau de jos, fiind special concepută pentru cupluri sau familiile cu puțini membri.

Când achiziționăm o mașină de spălat vase, eficientizăm costurile și totodată asigurăm un spălat mai igienic (cu până la de 20 de ori mai puține bacterii) și mai prietenos cu mediul. În plus, timpul câștigat cu o mașină de spălat vase este un alt argument în defavoarea spălatului de vase tradițional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax