Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Mașina de spălat vase: Sfaturi și avantaje (P)

avatar

Publicat

masina de spalat vase

O mașină de spălat vase este esențială în orice casă și reprezintă un ajutor de nădejde pentru orice gospodină. Chiar dacă la prima vedere nu pare profitabilă, într-un timp scurt își va amortiza costul. În acest articol vom descoperi avantajele unei mașini de spălat, eficiența sa și raportul calitate-preț.

Pentru început, vom prezenta procesul de spălare, comun fiecărei mașini de spălat vase, după cum ne învață producătorul specializat de mașini de spălat vase Beko.

Pe scurt, într-o mașină de spălat vase este ținută vesela, în timp ce este spălată cu jeturi de apă caldă la o presiune ridicată. Mașină este conectată direct la sursa de apă sau cu ajutorul unui furtun. Apa murdară rezultată va fi eliminată în sistemul comun de canalizare. Acest proces este comun fiecărei mașini de spălat vase, indiferent de model sau capacitate.

S-a dovedit faptul că vesela spălată în mașina de spălat vase este mai curată decât dacă ar fi spălată de mână. Un argument ar fi acela că temperatura apei este mult mai ridicată decât la chiuvetă, iar murdăria și grăsimea se curată mai ușor. Jeturile de apă pot atinge presiuni mari, ceea ce face ca vasele să fie uniform curățate.

Un alt avantaj major îl reprezintă timpul câștigat cu ajutorul unei mașini de spălat vase. Tot ce trebuie să faci este să aranjezi în interior vasele murdare de pe parcursul zilei, iar seara, după cină, ea poate lucra, în timp ce tu petreci timp prețios alături de cei dragi.

Dacă în trecut, mașinile erau zgomotoase, odată cu dezvoltarea tehnologiilor ele au devenit din ce în ce mai silențioase. De aceea cele mai noi modele promit să nu se facă auzite, pentru ca tu să te bucuri mereu de timpul petrecut în bucătărie.

În materie de eficiență, modelele actuale sunt optimizate să reducă la minimum consumul de apă și energie electrică. La fiecare spălare se economisesc peste 20 de litri de apă față de spălatul tradițional. Unele modele de mașini de spălat vase beneficiază de o funcție care poate spăla doar o jumătate din cuvă, fie partea de sus sau de jos, fiind special concepută pentru cupluri sau familiile cu puțini membri.

Când achiziționăm o mașină de spălat vase, eficientizăm costurile și totodată asigurăm un spălat mai igienic (cu până la de 20 de ori mai puține bacterii) și mai prietenos cu mediul. În plus, timpul câștigat cu o mașină de spălat vase este un alt argument în defavoarea spălatului de vase tradițional.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

Gripa face în continuare victime. Ministrul Sănătăţii: Nu suntem foarte departe de declararea epidemiei

avatar

Publicat

sorina pintea

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, recomandă, în contextul creşterii numărului cazurilor de gripă, ca persoanele care prezintă simptome să se adreseze medicului de familie, să nu meargă în colectivitate sau în locuri aglomerate, iar în şcoli să se facă triaj epidemiologic. „Pentru cei care prezintă simptome, primul lucru să meargă la mediul de familie şi, dacă […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Locul I pentru Alexandru Achim din Zlatna și cei patru husky, la un concurs de atelaje trase de câini

avatar

Publicat

atelaje caini

Alexandru Achim, un tânăr din Zlatna, a obținut locul I la un concurs de atelaje trase de câini V. Delhegy Cup – International Sleddog Sprint Race  care s-a desfășurat în perioada 19-20 ianuarie în localitatea Ciumani. Alexandru a ocupat prima poziție de pe podium la categoria C1, 4 câini husky Siberian. Daniel Tentiș a ocupat locul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Vremea în ALBA în săptămâna 21-27 ianuarie. Maxime de 6 grade Celsius și cer predominant noros

avatar

Publicat

cetate

Temperaturi puțin mai mari, nori și șanse de ninsoare ceva mai mici se anunță în perioada 21-27 ianuarie în județul Alba. Vom avea maxime de 6 grade Celsius. Sfârșitul de săptămână va fi mai friguros cu minime de -16 grade la Oașa. Luni, 21 ianuarie Alba Iulia: minime de -2 grade Celsius, maxime de 3 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Venit lunar de 780 de euro pentru românii din Italia. Subvenţia va fi acordată pe carduri speciale

avatar

Publicat

Guvernului italian oferă ajutor financiar cetățenilor străini din această ţară, deci şi pentru români. E vorba despre aşa-numitul venit de cetăţenie – o subvenţie pentru populaţia aflată sub pragul de sărăcie Pentru a beneficia de suma maximă de 780 de euro, persoanele trebuie să aibă cel puţin zece ani de reşedinţă în Italia, dintre care […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate