Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Mașina de spălat vase: Sfaturi și avantaje (P)

Publicat

masina de spalat vase

O mașină de spălat vase este esențială în orice casă și reprezintă un ajutor de nădejde pentru orice gospodină. Chiar dacă la prima vedere nu pare profitabilă, într-un timp scurt își va amortiza costul. În acest articol vom descoperi avantajele unei mașini de spălat, eficiența sa și raportul calitate-preț.

Pentru început, vom prezenta procesul de spălare, comun fiecărei mașini de spălat vase, după cum ne învață producătorul specializat de mașini de spălat vase Beko.

Pe scurt, într-o mașină de spălat vase este ținută vesela, în timp ce este spălată cu jeturi de apă caldă la o presiune ridicată. Mașină este conectată direct la sursa de apă sau cu ajutorul unui furtun. Apa murdară rezultată va fi eliminată în sistemul comun de canalizare. Acest proces este comun fiecărei mașini de spălat vase, indiferent de model sau capacitate.

S-a dovedit faptul că vesela spălată în mașina de spălat vase este mai curată decât dacă ar fi spălată de mână. Un argument ar fi acela că temperatura apei este mult mai ridicată decât la chiuvetă, iar murdăria și grăsimea se curată mai ușor. Jeturile de apă pot atinge presiuni mari, ceea ce face ca vasele să fie uniform curățate.

Un alt avantaj major îl reprezintă timpul câștigat cu ajutorul unei mașini de spălat vase. Tot ce trebuie să faci este să aranjezi în interior vasele murdare de pe parcursul zilei, iar seara, după cină, ea poate lucra, în timp ce tu petreci timp prețios alături de cei dragi.

Dacă în trecut, mașinile erau zgomotoase, odată cu dezvoltarea tehnologiilor ele au devenit din ce în ce mai silențioase. De aceea cele mai noi modele promit să nu se facă auzite, pentru ca tu să te bucuri mereu de timpul petrecut în bucătărie.

În materie de eficiență, modelele actuale sunt optimizate să reducă la minimum consumul de apă și energie electrică. La fiecare spălare se economisesc peste 20 de litri de apă față de spălatul tradițional. Unele modele de mașini de spălat vase beneficiază de o funcție care poate spăla doar o jumătate din cuvă, fie partea de sus sau de jos, fiind special concepută pentru cupluri sau familiile cu puțini membri.

Când achiziționăm o mașină de spălat vase, eficientizăm costurile și totodată asigurăm un spălat mai igienic (cu până la de 20 de ori mai puține bacterii) și mai prietenos cu mediul. În plus, timpul câștigat cu o mașină de spălat vase este un alt argument în defavoarea spălatului de vase tradițional.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Sâmbătă, congres PSD: Lista celor care se bat pentru putere în partid. Pe cine susține organizația din Alba

Publicat

psd

Ziua cea mare pentru PSD se apropie. Sâmbătă, 29 iunie, la Congresul extraordinar se vor vota persoanele care vor ocupa funcțiile de preşedinte al partidului, preşedinte executiv, secretar general şi vicepreşedinţii organizației.  Pentru funcția ocupată până de curând de Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare s-au înscris patru persoane: Viorica Dăncilă, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

DUMINICĂ: ”Flori, fete și biciclete”, plimbare pe două roți și multă voie bună în Cetatea Alba Carolina

Publicat

”Flori, fete și biciclete”, a șasea ediție a evenimentului ”Skirt bike” va avea loc duminică,  30 iunie 2019, de la ora 17:00. Punctul de întâlnire a pasionaților de biciclete va fi chiar inima cetății Alba Carolina, pe esplanada din fața Catedralei Sf Mihail. Cei prezenți, și mai ales cele prezente, sunt încurajate să poarte ținute cât […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

GSP: Tricolorii de la ”Euro 2019”, vizitați la hotel de interlopi periculoși, la scurt timp după meciul România – Franța

Publicat

interlpoi

La scurt timp după fluierul de final al partidei România – Franța, mai mulți interlopi, printre care Nuredin Beinur și Sorin Udrea i-au vizitat pe tinerii tricolori la hotelul la care aceștia erau cazați. Într-o investigație a jurnaliștilor de la gsp.ro, sunt detaliate legăturile de prietenie dintre mai multe personaje ale lumii interlope și figuri […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Hoții au și ei conturi de socializare: Atenție la ce postați pe Internet când plecați în concediu. Sfaturi de la polițiști

Publicat

”Tu, acum, nu te afli acasă!… și s-ar putea să nu fim singurii care știu asta” – este sloganul care ar trebui să tragă un semnal de alarmă pentru ficare dintre noi, au transmis reprezentanții Poliției Române. Aceștia atrag atenția cu privire la ce postați pe Internet atunci când nu sunteți acasă. ”Nu puține sunt […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate