Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Mașina de spălat vase: Sfaturi și avantaje (P)

Publicat

masina de spalat vase

O mașină de spălat vase este esențială în orice casă și reprezintă un ajutor de nădejde pentru orice gospodină. Chiar dacă la prima vedere nu pare profitabilă, într-un timp scurt își va amortiza costul. În acest articol vom descoperi avantajele unei mașini de spălat, eficiența sa și raportul calitate-preț.

Pentru început, vom prezenta procesul de spălare, comun fiecărei mașini de spălat vase, după cum ne învață producătorul specializat de mașini de spălat vase Beko.

Pe scurt, într-o mașină de spălat vase este ținută vesela, în timp ce este spălată cu jeturi de apă caldă la o presiune ridicată. Mașină este conectată direct la sursa de apă sau cu ajutorul unui furtun. Apa murdară rezultată va fi eliminată în sistemul comun de canalizare. Acest proces este comun fiecărei mașini de spălat vase, indiferent de model sau capacitate.

S-a dovedit faptul că vesela spălată în mașina de spălat vase este mai curată decât dacă ar fi spălată de mână. Un argument ar fi acela că temperatura apei este mult mai ridicată decât la chiuvetă, iar murdăria și grăsimea se curată mai ușor. Jeturile de apă pot atinge presiuni mari, ceea ce face ca vasele să fie uniform curățate.

Un alt avantaj major îl reprezintă timpul câștigat cu ajutorul unei mașini de spălat vase. Tot ce trebuie să faci este să aranjezi în interior vasele murdare de pe parcursul zilei, iar seara, după cină, ea poate lucra, în timp ce tu petreci timp prețios alături de cei dragi.

Dacă în trecut, mașinile erau zgomotoase, odată cu dezvoltarea tehnologiilor ele au devenit din ce în ce mai silențioase. De aceea cele mai noi modele promit să nu se facă auzite, pentru ca tu să te bucuri mereu de timpul petrecut în bucătărie.

În materie de eficiență, modelele actuale sunt optimizate să reducă la minimum consumul de apă și energie electrică. La fiecare spălare se economisesc peste 20 de litri de apă față de spălatul tradițional. Unele modele de mașini de spălat vase beneficiază de o funcție care poate spăla doar o jumătate din cuvă, fie partea de sus sau de jos, fiind special concepută pentru cupluri sau familiile cu puțini membri.

Când achiziționăm o mașină de spălat vase, eficientizăm costurile și totodată asigurăm un spălat mai igienic (cu până la de 20 de ori mai puține bacterii) și mai prietenos cu mediul. În plus, timpul câștigat cu o mașină de spălat vase este un alt argument în defavoarea spălatului de vase tradițional.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Olimpiada de Limba Franceză 2019, rezultate finale după etapa judeţeană Alba. Punctajele

Publicat

limba franceza

Sâmbătă s-a desfăşurat ultima probă la etapa judeţeană Alba a olimpiadei de Limba Franceză 2019. Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a transmis punctajele finale ale elevilor. Etapa naţională se va desfăşura în perioada 22-26 aprilie, în Bistriţa-Năsăud. Rezultate finale Olimpiada de Limba Franceză 2019 – etapa judeţeană Alba: Clasa a IX – a Numele elevului / […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Olimpiada de Limba Engleză 2019, rezultate finale la etapa judeţeană Alba. Notele elevilor după proba orală

Publicat

limba engleza

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a transmis sâmbătă rezultatele finale la Olimpiada de Limba Engleză 2019, etapa judeţeană Alba, după proba orală pentru elevii de liceu. Etapa naţională se desfăşoară în perioada 22-26 aprilie, la Ploieşti (Prahova). Olimpiada de Limba Engleză 2019 – etapa judeţeană Alba – rezultate finale: Clasa a IX-a – sec. A Nume […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: INCENDIU la o cabană din Luncile Prigoanei, în Munţii Şureanu

Publicat

incendiu sureanu luncile prigoanei_3

O cabană din Luncile Prigoanei, în Munţii Şureanu, a luat foc, sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 17:10. Flăcări şi fum gros au fost observate la mansarda clădirii. UPDATE 2: Primul echipaj ISU Alba – Detaşament Sebeş a ajuns în Luncile Prigoanei, în jurul orei 18:50. La 19:05, o altă autospecială de stingere a ajuns la […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

UPDATE: ACCIDENT rutier pe DN7, lângă Şibot. Două persoane rănite, trafic restricţionat

Publicat

accident blandiana

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut sâmbătă după-amiaza pe DN7, în zona Balomiru de Câmp, lângă Şibot. Din primele date, o singură maşină a fost implicată în evenimentul rutier. UPDATE: Autoturismul s-a răsturnat pe o parte. Traficul rutier este restricţionat temporar. Revenim cu amănunte. foto: Facebook – Info Trafic Jud. Alba

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate