Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Maşină furată de Paşti dintr-o comună din Hunedoara, găsită la Şibot. Hoţul, un minor de 17 ani

Publicat

O maşină furată în ziua de Paşti din comuna Romos, judeţul Hunedoara, a fost găsită la Şibot. Poliţiştii au reuşit să-l identifice şi pe autorul faptei, un tânăr în vârstă de 17 ani, din aceeaşi comună.

Potrivit IPJ Hunedoara, luni, 9 aprilie, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Romos, cu privire la faptul că a constatat i-a fost sustras autoturismul. Tânărul le-a declarat polițiștilor că a parcat, duminică seara, 8 aprilie, în prima zi de Paşti, în jurul orei 20.00, în faţa locuinţei, însă nu l-a asigurat corespunzător, iar cheile maşinii se aflau în contact.

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Orăștie au au reuşit să-l identifice pe posibilul autor al faptei. Acesta este un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Romos, faţă de care poliţiştii vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Autoturismul a fost identificat pe raza localității Șibot, din județul Alba, și restituit părții vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate, potrivit sursei citate.

Pentru prevenirea acestui gen de evenimente nedorite, poliţiştii le recomandă posesorilor de autoturisme să îşi ia următoarele măsuri de precauţie:

– contactarea firmelor specializate în comercializarea şi instalarea de sisteme de alarmare-antifurt, pe autoturisme, în vederea cumpărării unor asemenea sisteme care, odată activate, descurajează infractorii şi realizează siguranţa autoturismelor;

– asigurarea autoturismelor prin încuierea uşilor şi parcarea acestora, pe durata nopţii, în locuri iluminate (de unde pot fi observate de către proprietari);

– proprietarii de autoturisme, atunci când părăsesc autoturismul, să nu lase la vedere, în interiorul acestora, obiecte de valoare care atrag interesul celor certaţi cu legea: genţi de voiaj, poşete, borsete, genţi tip „diplomat”, aparatură electronică, etc..

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax